Un mort şi şase răniţi pe DN1, între Codlea şi Vlădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie azi-noape pe DN1, între Codlea şi Vlădeni, în urma a două accidente de circulaţie petrecute la o distanţă de circa doi kilometri unul faţă de celălalt.

Primul impact, şi cel mai violent, s-a produs aseară, în jurul orei 22.05, şi au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Una dintre victime, respectiv şoferul uneia dintre maşini, în vârstă de 33 de ani, a decedat în drum spre spital. Pompierii militari din cadrul ISU Braşov au fost nevoiţi să intervină cu trei echipaje SMURD, două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă.

„S-au efectuat manevre de descarcerare şi intervenţia a fost destul de dificilă. Victimele au fost transportate la spital, însă bărbatul de 33 de ani a intrat în stop cardiorespirator şi a murit", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 03.30, la doar doi kilometri de primul accident, a avut loc un alt impact. De data aceasta, şoferul unui microbuz marca Mercedes Sprinter, a intrat cu maşina într-un autotren parcat pe marginea drumului, pe care nu l-a văzut. Şoferul şi doi pasageri din microbuz au fost răniţi şi fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Militarii de la ISU au intervenit cu trei echipaje SMURD, două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite