Un hoţ recidivist a băgat spaima în studenţii care învaţă la facultăţile din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţul a dat spargere după spargere, atât în camerele de cămin de pe Colină, cât şi în cele de pe Memorandului,. Nu au scăpat nici sălile de curs. Poliţiştii l-au prins şi suspectul a fost condamnat pentru furt.

P. Laszlo P.,de 29 de ani, din judeul Covasna, a fost prins, în flagrant, în data de 23.03.2009, când sustrăgea bunuri din sălile de curs şi camerele de cămin din Campusul Studenţesc Colina Universităţii. Pentru faptele sale, el a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Totuşi, poliţiştii Biroului Poliție Universitară Brașov au extins cercetările şi, ieri, au probat că bărbatul este autorul şi altor infracţiuni de furt. Astfel, „în perioada noiembrie 2008 - martie 2009, prin modul de operare uşă neasigurată,  P. Laszlo a pătruns în incinta mai multor camere de cămin situate în Complexul Studenţesc Memorandului, de unde a sustras aparatură electronică şi obiecte de uz personal în valoare de 2.500 lei. Suspectul este recidivist, având șase condamnări până în prezent, toate pentru furt", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite