Un grup de britanici, specializat în paranormal, a căutat fantome la Castelul Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este pentru prima dată când britanicii de la Asociaţia Shadow Seekers au venit în România pentru a vorbi cu fantomele şi au mers la Castelul Bran, unde spun ei, au luat legătura cu spiritul lui Vlad Dracul. 

Înarmaţi cu ustensile speciale pentru detectat fantome, britanicii sprecializaţi în cercetări paranormale, au pornit în căutarea spiritelor în toate cotloanele castelului, în turnuri, temniţe, pivniţe, încăperi. „Punem pe podea instrumentul şi permitem spiritului să se apropie şi făcând asta luminile se aprind pentru că se spune că spiritele au un câmp electromagnetic", a spus un membru al Asociaţiei.

Căutările au avut şi rezultat, spun britanicii. Ei susţin că au reuşit să contacteze câteva fantome, ba chiar au luat legătura şi cu Vlad, proprietarul castelului, care a fost deranjat de prezenţa lor. „L-am întrebat cum obişnuiau oamenii să-i spună? El a scris Dracul. L-am întrebat dacă are un mesaj pentruz noi şi ne-a scris: Plecaţi. Aşa că nu prea pare încântat că ne aflăm aici", a spus un alt britanic.  Desigur, au fost şi locuri în care nu a fost simţită prezenţa fantomelor. „Suntem încântaţi şi extrem de curioşi. Am stat de pildă, o jumătate de oră cu ei, în tunelul care face legătura dintre parcul regal şi vechea fântână. Şi din nefericire nu s-a înregistrat nimic", a spus Alexandru Prişcu, PR-ul Castelulului Bran.

Britanicii de la Asociaţia Shadow Seekers, înfiinţată în urmă cu cinci ani, s-au aflat pentru prima dată în România, unde au venit pentru a vorbi cu fantomele.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite