Un elev a mers la şcoală cu cuţitul de bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Băiatul, în vârstă de 17 ani, s-a certat cu un coleg şi pentru ca acesta din urmă să nu riposteze, l-a avertizat că are un cuţit asupra lui.

Incidentul s-a produs ieri, la un liceu din cartierul Tractorul. Elevul de 17 ani a luat cuţitul de-acasă şi l-a ascuns în buzunarul interior al gecii. Ajuns la şcoală, acesta s-a luat la ceartă cu un coleg, dar din fericire au fost opriţi la timp, astfel că nimeni nu a fost rănit. O profesoară a luat imediat cuţitul şi a anunţat Poliţia.

„Cuţitul respectiv a fost  ridicat de poliţişti de la un cadru didactic, care îl luase de la elev, înainte să ajungă patrula, iar cercetările sunt continuate,cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unei arme albe,conform Legii 61/1991", a  spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite