Un cunoscut tenismen din Făgăraş şi-a ţinut mama moartă în casă pentru a-i încasa pensia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrişor este acuzat şi-a ţinut mama moartă pentru pensie Foto. Gândul
Dan Petrişor este acuzat şi-a ţinut mama moartă pentru pensie Foto. Gândul

Bătrâna, în vârstă de 80 de ani, nu mai fusese văzută de o săptămână. De câte ori fiul ei, fostul tenismen Dan Petrişor, era întrebat de ea, bărbatul se purta ciudat. Cadavrul femeii a fost găsit ieri, în locuinţa ei, de pe strada Câmpului.  Bătrâna avea o pensie de 1.000 de lei şi aceşti bani erau singura sursă de venit pentru familia tenismenului.

Cei care au alertat Serviciul 112 au fost vecinii, care au intrat la bănuieli după ce nu au mai văzut-o pe bătrână.

,,De marţea trecută nu mai ştiu nimic de vecină. Eu veneam tot timpul şi aveam grijă de curtea ei, însă de câteva zile nici nu mi-a mai răspuns la geam, iar pe ea n-am mai văzut-o deloc. Când l-am întrebat pe băiatul ei, mi-a zis că e bine şi se odihneşte, să o las în pace. Mi-a părut suspect acest lucru. Vineri am încercat din nou să o caut şi nu am reuşit. Uşa casei era închisă. Am mai auzit fiul ei ar fi spus cuiva că i pare că mama lui e moartă. Atunci am mers la un vecin, care a sunat la 112", a spus Dumitru Todiraşc pentru www.bzf.ro

Pompierii au spart uşa şi au găsit-o pe bătrână fără suflare, în pat. Potrivit sursei citate, vecinii susţin că femeia ar fi fost moartă de mai bine de o săptămână, iar fostul tenismen ar fi ţinut-o în casă pentru a-i încasa pensia, în cuantum de 1.000 de lei, singura lui sursă de venit. Mai mult, afirmă vecinii, bărbatul ar fi dormit cu mama lui decedată în cameră.

,,Eu am vorbit cu mama chiar azi-dimineaţă şi nu era moartă. Știu că avea o pensie de 1.000 de lei", a spus Dan Petrișor pentru www.bzf.ro.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii a murit bătrâna.

Fostul tenismen Dan Petrişor a plecat din România în 1982, iar în 1985 şi-a înfiinţat o şcoală de tenis în Italia, pe malul lacului Di Garda. Totodată, el a mai antrenat tenismeni în Canare şi Austria şi în ultimii ani a dat lecţii de tenis turiştilor aflaţi în Grecia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite