Un cioban a fost bătut şi tâlhărit în drum spre gara din Brădet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima vroia să ia trenul şi să meargă acasă, la Iaşi. În drum spre gară, ciobanul a fost acostat de un tânăr, care s-a oferit să îl conducă, dar în loc să îi facă un bine, necunoscutul l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele şi i-a furat portofelul.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Ciobanul a plecat de la stână şi s-a oprit mai întâi la un restaurant din Perşani, unde a băut câteva păhărele. Apoi, a plecat înspre Gara Brădet. Un necunoscut, care fusese şi el în acelaşi local, s-a oferit să îl însoţească.

„Cei doi s-au deplasat pe jos, iar pe drum tânărul ieșean a fost lovit cu pumni şi picioarele de agresor şi i s-a luat din buzunarul pantalonilor portmoneul, în care se afla buletinul de identitate şi suma de 340 lei. După numai câteva ore de la sesizare, polițiștii l-au identificat și reținut pe suspectul în acest caz, O.Viorel, 22 ani. Acesta a fost prezentat instanței de judecată,care a dispus arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite