Un bucureştean care a căutat senzaţii tari la Braşov a fost tâlhărit în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost acostat de două tinere, în Gara Braşov, care i-au propus să întreţină cu el relaţii sexuale. Bucureşteanul a acceptat, fără să ştie că astfel este atras într-o capcană. 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 30 aprilie. Bucureşteanul, în vârstă de 28 de ani, a mers cu tinerele în Parcul Tractorul, unde credea că o să aibă parte de momente de neuitat. Doar că în parc, cele două tinere, împreună cu mai mulţi băieţi, l-au tâlhărit şi i-au furat suma de 300 de lei, pe care bucureşteanul o avea la el. Rămas şi fără bani şi fără fete, păgubitul s-a dus la Poliţie şi a depus reclamaţie.

„În temeiul sesizării, s-au constituit echipe formate din poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Feroviare Braşov şi Secţiei 3 Poliţie Braşov, care au desfăşurat activităţi investigative, având ca rezultat depistarea, la scurt de la sesizare, în zona comiterii infracţiunii, a unui unui grup format din două tinere de 16 şi 20 ani şi patru tineri de 17,19,20 şi 21 ani, care au fost recunoscuţi de reclamant ca autorii faptei, poliţiştii găsind asupra tinerei de 16 ani suma de 300 lei menţionată", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Minora asupra căreia au fost găsiţi banii şi cei patru tineri din grup au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi  prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus cercetarea lor în stare de libertate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a atacat cu recurs sentinţa pronunţată, care va fi judecat la Tribunalul Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite