Un braşovean a făcut un camping pentru rulote, ca să scape lumea de plata facturilor la bloc / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El s-a mutat cu rulota pe păşune şi şi-a invitat şi prietenii să locuiască alături. Braşoveanul a amenajat un adevărat camping, cu fosă septică, generatoare de curent, puţ de apă, loc de grătar, grădină şi loc de joacă pentru copii.

Braşoveanul Gheorghe Lungu  a decis să-şi cumpere 3.000 de metri pătraţi de păşune în comuna Arini şi apoi, să se mute cu rulota pe bucata sa de pământ.

image

Bărbatul a amenajat terenul astfel încât să aibă toate condiţiile dintr-un camping şi şi-a îndemnat şi prietenii să renunţe la traiul de la bloc, măcar pe timp de vară, şi să se mute cu cortul sau rulota pe parcela sa.

image

Zece familii locuiesc, acum, în campingul improvizat de la Arini şi nu mai plătesc nicio factură în locuinţele de la oraş.

image

„Locuinţe"...  de criză

Oamenii s-au mutat în câmp cu corturile şi rulotele. Ca să fie siguri că n-o să le lipsească nimic, şi-au adus tot ce aveau şi acasă. Fiecare „locuinţă" este amenajată şi dotată după gustul proprietarului. Pentru că mutarea nu este pe termen scurt, braşovenii şi-au montat la corturi podele, dar şi paturi pliante, pe post de canapele pentru oaspeţi.

image

 „Tot ce aveam acasă, avem şi aici, în rulotă. Ne-am mutat cu haine, oale, canapea pentru musafiri, televizor şi cuptor cu microunde. Beneficiem de tot confortul, la preţ redus. Pe timp de criză, este soluţia perfectă. Este relaxant şi odihnitor", a explicat Mirela Lungu, una dintre gospodinele din camping.

image

Vacanţă prelungită

Braşovenii care au recurs la metoda inedită de trai spun că fac economii consistente, pentru că nu mai sunt nevoiţi să plătească nimic la bloc. În plus, distracţia este garantată.

image

Locatarii campingului sunt încântaţi de condiţii şi spun că acesta este singurul mod în care se pot bucura de o vacanţă prelungită.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite