Un braşovean i-a „fugărit“ pe poliţişti, un kilometru, cu o Dacie 1310

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul nu a oprit la semnalele oamenilor legii fiindcă era băut şi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute, în Zărneşti. Şoferul, C.F.L., de 25 de ani, se afla la volanul unei Dacii 1310, în momentul în care un echipaj rutier a încercat să-l oprească, pe strada Brazilor, folosind mijloacele luminoase şi acustice din dotare. În loc să tragă pe dreapta, şoferul a dat bir cu fugiţii. Poliţiştii au pornit pe urmele lui şi au cerut ajutor şi celorlalte echipaje aflate în teren.

Oamenii legii au reuşit să blocheze autoturismul în trafic după aproximativ un kilometru.  

„S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, în persoana numitului C.F.L. 25 de ani din Zărneşti, care a fost testat cu aparatul etilotest, de unde a rezultat că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 0,92mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Zărneşti, unde i s-au recoltat două probe biologice. De asemenea, s-a constatat că şoferul nu poseda permis de conducere de nici o categorie. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, conform O.U.G.195/2002R", se menţionează într-un comunicat de presă al IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite