Un braşovean este acuzat că şi-a dat fiul vitreg, de numai 4 ani, cu capul de dulap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii de la Protecţia Copilului Braşov (DGASPC) au început o anchetă în cazul unui băieţel de 4 ani din Codlea, despre care vecinii şi rudele spun că ar fi abuzat şi maltratat de concubinul mamei lui. O echipă a DGASPC s-a deplasat luni la Codlea, acasă la familia copilului, dar nu au găsit nimic din cele sesizate.

„Acest copil se afla de mai multă vreme în evidenţele noastre, iar luni am mers la el acasă. Într-adevăr, provine dintr-o familie săracă, dar camera unde stă este curată. Copilul dormea, a fost trezit uşor de părinţi şi nu avea urme de violenţă pe corp. A fost evaluat psihologic şi nu prezintă traume. Noi vom continua să monitorizăm acest caz. Momentan nu putem să îl luăm din familie", a spus directorul general al DGASPC, Virginia Martin.

Totuşi, rudele copilului susţin că băiatul este agresat constant de tatăl lui vitreg, Remus Huivan. „Am asistat de multe ori când Remus l-a bătut pe copil şi tocmai de aceea am refuzat să mai merg la ei acasă. Într-o zi, stăteam cu toţii la masă şi pe el l-au trimis în cameră, ca să nu îi dea de mâncare. Când copilul a început să plângă, i-au dat un ou să mânânce. Remus s-a ridicat de la masă şi a început să-l bată. L-a lovit cu capul de uşa de la dulap, iar apoi de pătuţ", a spus o rudă de-a lui  Remus Huivan, sub protecţia anonimatului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite