Un braşovean de 29 de ani a plecat în Poiana Braşov şi nu s-a mai întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De zece zile, nimeni nu mai ştie nimic de el. Părinţii braşoveanului sunt distruşi şi spun că este pentru prima oară când singurul lor copil dispare de acasă.  

Lucian Grigore Ivan, de 29 de ani, a plecat de-acasă în data de 10 octombrie, în jurul orei 10.00 dimineaţa. Înainte a ieşi din apartament, tânărul le-a scris părinţilor, pe o coală de hârtie, următorul mesaj: „Azi dimineaţă am primit mesaj de la «Şefu»! A chemat toată echipa de la Studio, în Poiana Braşov să ne dea banii (URA!) şi să facem un chef de despărţire. Vin pe la 13.00-14.00!! Te sun eu!!!"

brasov

Tatăl tânărului a dat publicităţii conţinutul biletului lăsat de fiul său Foto: Stelian Grăjdan

Tatăl băiatului spune că Lucian nu l-a sunat, aşa cum promisese, şi nici nu ştie unde s-ar fi putut duce. „Ştiu de la fiul meu că lucra la un studio de videochat, undeva în cartierul Răcădău. Nu ştiu cine este şeful lui, că nu mi-a spus. Din casă au dispărut actele lui de identitate, inclusiv paşaportul. Avea gânduri să plece din ţară, dar să plece aşa, fără să spune nimic...Sâmbătă seara, eu cu el şi mama lui ne-am uitat la meci şi era foarte bine dispus. Duminică dimineaţa, când m-am trezit, el era deja plecat şi am văzut biletul. Când am văzut că nu sună, aşa cum a promis, am mai stat puţin şi l-am sunat noi, dar avea telefonul închis. Atunci, pe la ora 18.00, ne-am dus la Poliţie şi am anunţat dispariţia lui. Vreau doar să îi aud vocea, să ştiu că e bine, nu-mi doresc nimic mai mult", a spus printre lacrimi, tatăl tânărului Grigore Ivan (foto jos).

brasov

Lucian Ivan a fost dat deja în urmărire naţională de poliţişti. Tânărul are 170 cm înălțime, 65 kg., constituție astenică,păr negru, tuns scurt,ochii căprui, iar în momentul dispariției era îmbrăcat cu blugi albaștri, geacă de culoare închisă cu glugă îmblănită și purta pantofi negri. Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite