Un braşovean a provocat un accident de circulaţie soldat cu un mort şi cinci răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, care este din Săcele, se afla cu familia în vacanţă, pe litoral. În timp ce circula cu autoturismul prin Eforie Nord, el nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţe, care transporta la spital un pacient în vârstă de 80 de ani.

Impactul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi. Ambulanţa circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar în momentul în care era într-o depăşire, braşoveanul, care se afla la volanul unui Renault Megane, a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura, cele două autovehicule intrând în coliziune, scrie www.brasovultau.ro.

În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată în peretele unui imobil, care s-a dărâmat pe o suprafaţă de opt metri pătraţi. Pentru scoaterea şoferului ambulanţei dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost necesară intervenţia unui echipaj pentru descarcerare. Din nefericire, pacientul din ambulanţă, un bătrân de 80 de ani a murit. Traumatisme grave au suferit asistenta medicală şi şoferul ambulanţei, iar braşoveanul, soţia sa, şi copilul lor, în vârstă de 3 ani, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite