Un braşovean a lovit cu maşina doi poliţişti şi a acroşat un autoturism în Sfântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii încercau să-l oprească pe bărbat după ce, cu puţin timp înainte, făcuse scandal într-un club din centrul oraşului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Covasna, Buzsi Andrea, poliţiştii din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă s-au sesizat din oficiu, duminică, după ce într-un club din centrul oraşului Sfântu Gheorghe a avut loc un scandal, în timpul căruia un bărbat ar fi lovit cu pumnul un alt individ, iar apoi a plecat la volanul unei maşini din zona localului ca să scape.

În momentul în care tânărul, S.V. Adrian, de 29 de ani, din Zărneşti, a plecat cu maşina, a acroşat un poliţist, iar după circa 50 de metri a lovit un alt poliţist, care încerca să-l oprească, şi un autoturism parcat, după care s-a îndreptat către ieşirea din oraş. Niciunul dintre poliţişti nu a fost rănit.

Oamenii legii au pornit pe urmele braşoveanului şi au reuşit să oprească autoturismul cu care fugise numai după ce au tras câteva focuri de armă în partea inferioară a autoturismului. Fiindcă tânărul era băut, el a fost condus la spitalul din localitate, pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma percheziţiei asupra autoturismului, poliţiştii au identificat cinci arme albe.

Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, respectiv conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite