Un braşovean a încasat pensia tatălui său, mort de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşoveanul a fost prins în gara din Predeal Foto: arhivă
Braşoveanul a fost prins în gara din Predeal Foto: arhivă

Bărbatul s-a bucurat din plin de banii părintelui, chiar dacă acesta din urmă era mort din 2008.  Omul ar fi continuat să încaseze pensia, dacă nu ar fi fost prins la un control de rutină al poliţiştilor.

O.V., de 47de ani, a fost prins ieri, în Gara Predeal, de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare. Bărbatul a fost luat la bani mărunţi de oamenii legii,care i-au găsit buletinul tatălui său decedat ascuns în buzunar.  

În momentul în care poliţiştii au verificat actul de identitate, au constatat cu stupoare că persoana din buletin murise în 2008, dar fiul său nu a predat actul autorităţilor. „Bărbatul a profitat de neconcordanţa dintre Casa de Pensii Braşov şi Oficiul Poştal şi a încasat pensia tatălui său, decedat la data de 26 ianuarie 2008, folosind cartea de identitate pe care nu a predat-o autorităţilor, aşa cum ar fi trebuit", a declarat comisarul Nelu Ilie de la Poliţia TF Braşov.  

Prejudiciul creat oficiului poştal de care aparţinea decedatul se ridică la 7.300 de lei. Braşoveanul a rămas acum şi fără bani şi s-a ales şi cu dosar penal. Poliţiştii îl cercetează în stare de libertate pentru pentru fals privind identitatea, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi înşelăciune.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite