Un braşovean a furat o maşină din incinta spălătoriei unde lucra şi a plecat la plimbare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă Adevărul
Foto.arhivă Adevărul

Deşi nu avea permis de conducere, individul a avut curaj, mai ales după ce băuse şi câteva păhărele. Şi asta nu e tot. Braşoveanul a plecat şi cu bani furaţi din caseta cu încasări a automatului de cafea.

Totul s-a petrecut acum două nopţi. Suspectul, un tânăr de 27 de ani, a intrat fără probleme în spălătoria auto, pentru că era angajat colo ca şi paznic de noapte. Mai întâi a forţat uşa de la automatul de cafea din spălătorie şi a reuşit să fure 90 de lei din caseta cu încasări. Apoi, a scos din buzunar cheia unei maşini parcată în spălătorie, pe care o avea în custodie, şi a plecat la plimbare prin Braşov.

Când reprezentanţii spălătoriei au constatat absenţa maşinii, au sunat la Poliţie. Şoferul de ocazie a fost prins după numai 30 de minute, pe strada Zizinului.  Poliţiştii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere şi mai era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. „Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat,ca urmare a fost condus la spital,pentru recoltare probe biologice. Tânărul a fost reţinut de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi infracţiuni la Legea Circulaţiei, iar ulterior magistraţii au dispus cercetarea lui în stare de libertate", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite