Un braşovean a fost tâlhărit în timp ce căuta plăceri la o prostituată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 iulie, în jurul orei 00.30, pe acostamentul Bulevardului Griviţei, la ieşirea din Braşov.

Tânărul a oprit pentru a negocia cu prostituata să întreţină cu ea relaţii sexuale contra cost. În timp ce discuta cu femeia, bărbatul a fost atacat de doi tineri necunoscuţi, care l-au lovit cu pumnii şi  picioarele în zona feţei, după care tânăra şi cei doi agresori i-au furat suma de 250 lei. Şi bătută şi tâlhărită, victima a anunţat Poliţia.

„După numai câteva ore de la sesizare, în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţişti, au fost prinşi suspecţii în acest caz, o tânără de 18 ani din comuna Apaţa, judeţul Braşov şi doi tineri de 24 şi 25 ani, din municipiul Braşov. Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite