Un braşovean a fost înjunghiat cu un briceag de tovarăşul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi se aflau într-un bar din Zărneşti şi, după ce au băut câteva pahare în plus, bărbaţii s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat atât de tare, încât unul dintre ei a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe celălalt în abdomen.

Incidentul s-a petrecut luni seara, când victima, Ovidiu Ioan Ţeposu, de 35 de ani, s-a întâlnit cu agresorul, George B., de 26 de ani, într-un bar din Zărneşti. După câteva pahare în plus de băutură, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. În acel moment, George B. a scos din buzunar un briceag şi l-a înjunghiat pe Ovidiu Ioan Ţeposu în partea stângă a abdomenului. Deşi a fost rănit, bărbatul s-a dus la spital după câteva ore de la producerea incidentului, când starea sa de sănătate s-a agravat.

În urma examinării persoanei vătămate de către medic legist, s-a constatat că  i s-a pus viaţa în pericol,ca urmare suspectul a fost reținut ieri de polițiști,în timp ce se afla la locul său de muncă,o stână din zona Zărnești, și a fost prezentat azi  instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor  de tentativă de  omor calificat şi  port fără drept  a cuțitului în locurile publice", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Tribunalul Braşov a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite