Un braşovean a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele pentru 300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul s-a ales cu şapte zile de spitalizare după ce a fost agresat într-un părculeţ pe de B-dul 15 Noiembrie din Braşov.

De pe patul de spital, victima, Gabriel N., de 36 de ani, din ocalitatea Jibou, le-a povestit poliţiştilor că, în timp ce se afla în parc, s-a trezit cu patru indivizi lângă el. Necunoscuţii, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, au avut un schimb de replici, apoi unul dintre ei s-a repezit la victimă. Aceasta a fost bătută cu pumnii şi picioarele, apoi a fost tâlhărită de toţii bani care îi avea la ea, respectiv 300 de lei. La câteva minute după agresiune, Gabriel N. a mai găsit putere să sune la Poliţie şi că ceară ajutor. 

Echipa operativă, împreună cu poliţişti  din cadrul Secţiei 1 Poliţie, au efectuat verificări în zonă, ocazie cu care au fost identificaţi autorii infractiunii de tâlhărie, aceştia fiind A. Nicolae Octavian, de 20 ani, S. Robert Alexandru, de 19 ani, C. Claudiu Adrian, de 22 ani şi M. Alexandru de 20 ani. Din cercetări a reieşit că învinuitul C. Claudiu-Adrian, cu sprijinul moral al celorlalţi participanţi, a agresat victima prin lovire cu pumnii şi picioarele, împrejurare în care i-a produs leziuni vindecabile în 7-8 zile de îngrijiri medicale şi apoi au împărţit suma de 300 lei însuşită în modalitatea arătată cu ceilalţi trei autori", a precizat Daniela Andriesei, din cadrul IPJ Braşov.

 Cei patru tineri sunt acum cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi riscă să stea ani buni după gratii.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite