Un braşovean „a atacat“ Prefectura (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, în jurul orei 23.00, în timpul unei ploi torenţiale, un şofer de 35 de ani s-a oprit cu maşina în partea laterală a Prefecturii.

Şoferul de 35 de ani, care conducea o maşină marca Wolkswagen, se îndrepta dinspre Livada Poştei spre Hidromecanica. Pentru că avea aproximativ 70km/oră, iar carosabilul era ud, în curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns să „muşte“ cu bolidul din zidul Prefecturii.

image

În urma impactului, şoferul nu a suferit vătămări corporale, însă a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru stabilirea alcoolemiei.

image

„Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic astfel încât a pierdut controlul volanului, a intrat în scoarul pietonal şi a doborât trei stălpi de pe trotuar, oprindu-se în zidul Prefecturii. În urma analizelor s-a dovedit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat Ion Necşulescu, şef serviciu cabinet. 

image

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea pagubelor produse asupra domeniului public, urmând ca şoferul implicat în accident să le plătească.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite