Un braşovean, care transporta ilegal pasageri peste hotare, a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care poliţiştii au dat peste el, bărbatul avea în microbuzul pe care îl cunducea, şapte călători care îi dăduseră şoferului câte 100 de euro fiecare, pentru a-i duce în Italia.

Tânărul de 27 de ani, care efectua transpoturi ilegale de persoane, pe ruta România-Italia, a fost prins, ieri, de poliţişti.  Cătălin H. a fost oprit în trafic pe DN1, în Făgăraş. În microbuzul său se aflau cele şapte persoane care, pentru a ajunge în Italia, îi plătiseră şoferului câte 100 de euro fiecare.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că acesta nu este administrator sau angajat al unei societati comerciale cu obiect de activitate transportul internațional de persoane, iar pentru sumele încasate nu a eliberat  bilete de călătorie. Ca urmare a fost sancționat contravențional cu 1.500 lei, conform Legii 12 /1990, republicată, și s-a luat măsura confiscării sumei de 700 euro provenită de la cei șapte pasageri", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite