Un brănean a fost legat, bătut şi jefuit de doi localnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţiţşti Foto: arhivă Adevărul
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţiţşti Foto: arhivă Adevărul

Victima, un tânăr de 22 de ani, a trecut prin clipe de groază doar pentru că a încercat să recupereze nişte obiecte pe care le împrumutase unuia dintre agresori.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. „Reclamantul s-a deplasat, cu un ATV  la domiciliul unui tânăr de 22 ani, din Sohodol, pentru a i se restitui un aparat de sudură și alte bunuri împrumutate acestuia.După ce a ajuns la locuința respectivă, unde se afla și alt localnic de 20 ani,a  fost bătut și imobilizat,de către cei doi tineri, prin legarea mâinilor la spate, circa 20 de minute, după care a fost dezlegat, deposedat de aceștia prin amenințări cu acte de violenţă, de ATV-ul cu care venise, fiind lăsat apoi să plece", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Victima a reclamat la Poliţie cele petrecute şi şi-a scos şi un certificat medico-legal prin care se arată că, în urma agresiunii suferite, are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cât îi priveşte pe suspecţi, aceştia au fost reţinuţi, iar judecătorii au emis pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite