Un bărbat internat de două săptămâni în spital nu îşi cunoaşte identitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele care pot da relaţii despre acest bărbat sunt rugate să sune la Poliţie Foto. Poliţia Braşov
Persoanele care pot da relaţii despre acest bărbat sunt rugate să sune la Poliţie Foto. Poliţia Braşov

Bărbatul s-a prezentat la Spitalul Judeţean Braşov, în data de 15 octombrie, şi a acuzat dureri stomacale. În momentul în care medicii i-au cerut câteva date personale, bărbatul a spus că nu ştie cum îl cheamă.

Medicii au sesizat Poliţia, iar acum oamenii legii vor să afle cine este bărbatul, de unde vine şi cum a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov. „La data internării în spital, bărbatul, care are 175 cm,70 de kilograme, părul șaten închis și ochii căprui, era îmbrăcat cu pantaloni de trening albastri, bluză de trening albastră cu dungi roșii, cămașă albă și adidași negri. Persoana respectivă, care a fost transferată la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov, nu a prezentat un act de identitate și afirmă că nu poate da relații cu privire la identitatea sa", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Pentru că nu au niciun fel de date despre bărbat, poliţiştii cer sprjinul cetăţenilor, în speranţa că poate cineva îl recunoaşte şi poate oferi mai multe informaţii despre el. „Atașăm o fotografie a bărbatului și rugăm persoanele care pot da relații cu privire la acest caz să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau telefonic, prin serviciul gratuit 112", a mai spus comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite