Moarte suspectă în Teliu. Un bărbat a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în curtea casei sale UPDATE FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Stelian Grajdan
Foto: Stelian Grajdan

Localnicii au rămas şocaţi după ce, Ştefan Gabor (56 de ani) a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în curtea casei sale. Oamenii bănuiesc că bărbatul, care este cunoscut ca un om gospodar în localitate, ar fi fost ucis cu sânge rece.

UPDATE, ora 14.20 Ştefan Gabor ocuieşte lângă casa parohială, iar, aseară, acolo, s-a ţinut un parastas, la care au participat câteva sute de persoane. „Am înţeles că după parastas s-ar fi certat cu nişte ţigani, că veniseră aici cu şatra, cu căruţele, ca să bea şi să mănânce şi făceau gălăgie. După ce a plecat poliţia am intra în curte şi am observat că erau pete de sânge prin curte şi pe peretele casei", ne-a spus Sos Irimia, unul dintre vecinii victimei.

Foto: Stelian Grajdan

Vedeţi mai multe imagini de la locul anchetei

Sătenii cred că a fost vorba de o crimă, fiindcă, bărbatul era pe jumătate gol. „N-avea un pantof, iar pantalonii erau tocmai la portiţa din spatele curţii", ne-a mai destăinuit bărbatul. Omul era divorţat, nu mai avea un serviciu, după ce a fost disponibilizat de la fabrica de mobilă din Întorsura Buzăului, dar muncea cu ziua pe la vecini.

Poliţiştii au însă, o altă variantă şi spun că omul ar fi murit, din cauza hipotermiei. „A participat la un parastas, unde a consumat alcool în mod excesiv, după care s-a întors la domiciliu şi în curtea casei sale s-a dezechilibrat şi a căzut lovindu-se de o bordură în zona facială. Cel mai probabil celelalte urme identificate în curtea locuinţei se datorează intrării persoanei decedate în şoc hipotermic", se precizează într-un comunicat al IPJ Braşov.

Anchetatorii spun că locuinţa a fost cercetată din punct de vedere judiciar şi criminalistic şi nu s-au găsit alte elemente care sa conducă la existenţa vreunei fapte penale, încuietorile casei fiind intacte.

Oamenii spun că pe corpul victimei existau mai multe urme de violenţă şi că aseară l-au auzit pe bărbat certându-se cu un localnic din cauza banilor.

O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului pentru a recolta probe.

Vom reveni cu amănunte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite