A fost prins criminalul din Bartolomeu. Clanul victimei face scandal la spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiat, în plină zi, în faţa unui complex comercial din autogara Bartolomeu. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

13.45 Mai multe persoane sunt audiate, vineri, de poliţişti şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, în cazul crimei de pe peronul autogării Bartolomeu din Braşov, suspectul principal în acest caz având mai mulţi complici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În acest caz sunt cercetate mai multe persoane. Potrivit cercetărilor, se pare că victima a fost agresată şi de alte persoane pe peronul autogării. Suspectul principal şi complicii săi au fost găsiţi, vineri dimineaţă, în jurul orei 04.00, într-o locaţie din Mogoşoaia", a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru a vedea o fotogalerie completa!

12.08.2011 - ora 9.45 - Suspectul în cazul crimei din autogara Bartolomeu din Braşov, când un bărbat a fost înjunghiat pe peronul autogării de o cunoştinţă cu care a călătorit într-un autocar, a fost prins, vineri dimineaţă, în jurul orei 04.00, în apropiere de Bucureşti.
Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, s-au instituit filtre de căutare a suspectului atât în Braşov, cât şi în judeţele învecinate, suspectul fiind prins, în jurul orei 04.00, în apropiere de Bucureşti.

11.08.2011 Rudele bărbatului se află acum la Spitalul Judeţean, unde forţe ale Jandarmeriei, Poliţiei Braşov şi din rândul mascaţilor au fost mobilizate pentru a aplana evetualele conflicte. Ei susţin că făptaşul este un apropiat al lor, din Mogoşoaia şi că cei doi s-ar fi certat din cauza banilor.

image

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, de loc din Ploieşti, se întorcea din Franţa, iar în autocar s-a certat cu un alt pasager. În autogara Bartolomeu, unde autocarul a făcut o escală, bărbatul a fost văzut de trecători alergând şi stingând cu disperare după ajutor. Agresoriul i-a aplicat mai multe lovituti de cuţit la nivelul capului, în zona toracelui şi în picior.

O femeia a văzut de aproape întregul episode al înjunghierii „Mă duceam la farmacie şi dintr-o dată m-am nimerit în faţa lui şi striga cât putea «chemaţi poliţia». În momentul acela au apărut doi trei bărbaţi, unul l-a lovit puternic în cap şi am văzut cum i-a ţâşnit sângele. În momentul când a căzut jos s-a repezit din nou şi l-a lovit", a mărturisit femeia, care a dorit să i se protejeze identitatea.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa. „Am stabilizat victima pe timpul transportului, a prezentat multiple plăgi tăiate la nivelul scalpului şi la nivelul membrelor inferioare şi o plagă abdominală. La spital, victima a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare", ne-a spus Lorena Murgoci, medic UPU.

Criminaliştii au ajuns imediat la faţa locului pentru a preleva probe care să-I ajute pe poliţişti să-I identifice pe agresori. Potrivit unui comunicat al IPJ Braşov „ agresorul a fugit de la locul faptei, cu un autoturism aflat în zona comiterii infracțiunii". Polițiștii au făcut mai multe filtre în oraş pentru a-I identifica pe criminal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite