Un autobuz RAT a fost izbit în plin, de un şofer care nu a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer nu a acordat prioritate unui autobuz RAT, care ieşea din staţia de la Discoteca Hacienda. În urma impactului, pasagera din dreapta autoturismului a fost rănită, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD.

Staţia de pe strada Carpaţilor este prevăzută cu alveolă, astfel că şoferii care circulă pe prima bandă au obligaţia să acorde prioritate autobuzelor care ies din staţie. Se pare că şoferul unui VW Golf a uitat pentru moment de această regulă şi a reacţionat prea târziu, astfel că a intrat în plin într-un autobuz care tocmai părăsea refugiul. Impactul a fost destul de puternic faţa autotursimului fiind distrusă aproape în întregime, iar pasagera din dreapta necesitând îngrijire medicală, lovindu-se cu capul de parbriz.

Pasagerii din autobuz nu au fost răniţi, însă, s-au speriat, din cauza bubuiturii puternice. Unii dintre curioşii adunaţi la faţa locului, mai superstiţioşi din fire, au dat vina pe numărul 13 pentru producerea accidentului, ambele autovehicule, având în numărul de înmatriculare această cifră.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite