Un angajat al ISU Covasna a fost arestat pentru trafic cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În maşina plutonierului major oamenii legii au găsit 3.380 pachete ţigarete de provenienţă ucraineană. Subofiţerul nu este la prima faptă de acest gen.

Subofiţerul a fost prins ieri, pe raza municipiului Oneşti, când maşina pe care o conducea a fost oprită în trafic de anchetatori.
 „În urma verificării amănunţite a maşinii, a fost descoperit un locaş special adaptat pentru ascunderea şi depozitarea ţigaretelor, amplasat în spaţiul dintre bancheta din spate şi compartimentul portbagaj. De asemenea, pe bancheta din spate se aflau patru taburete ambalate în folie adezivă transparentă, creându-se aparenţa că sunt noi, dar în interiorul cărora erau ascunse cartuşe de ţigarete. În locaşul destinat motorului autoturismului au fost identificate 10 cartuşe ţigarete, depozitate în apropierea bateriei de alimentare", se precizează într-un comunicat de presă remis, ieri, de Direcţia Generală Anticorupţie. Anchetatorii au confiscat 3.380 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană şi au indisponibilizat maşina, iar subofiţerul de la ISU Covasna a fost reţinut pentru 24 de ore. Tribunalul Covasna a decis arestarea lui pe o perioadă de 29 de zile.

Anchetatorii spun că plutonierul major nu este la prima faptă de acest gen. Subofiţerul este judecat de Tribunalul Covasna pentru infracţiuni similare, după ce, în luna august 2010, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna l-au identificat deţinând în scopul comercializării, în mod ilegal, ţigarete provenite din Ucraina.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite