Braşov: Ultimatum pentru braşovenii care nu şi-au închiriat loc de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ultimatum pentru braşovenii care nu şi-au închiriat loc de parcare
Braşov: Ultimatum pentru braşovenii care nu şi-au închiriat loc de parcare

Primăria vrea ca până la finele acestei luni să închirieze braşovenilor toate locurile de parcare care au fost deja amenajate între blocuri. Află din tabelul alăturat care sunt datele exacte în care se desfăşoară licitaţia pentru locurile de parcare din cartierul tău.

Restanţierii, respectiv braşovenii care locuiesc pe acele străzi, unde deja au fost atribuite locurile de parcare, dar au ratat licitaţia iniţială, sunt aşteptaţi să-şi ia un astfel de loc până la finele lui august, în fiecare zi de joi, începând cu ora 9.00. Pentru străzile, unde se efectuează primele licitaţii, au fost stabilite date exacte, când locatarii se pot prezenta să oferteze. De exemplu astăzi, sunt aşteptaţi la Primărie braşovenii de pe străzile 13 Decembrie nr. 113, 115, 117, Octavian Goga nr. 2, Progresului nr. 1 şi Carpaţilor nr. 21 şi 22.

Sume mari la licitaţii

În luna iulie, au fost atribuite 4.412  locuri de parcare, iar de la începutul anului 8.330. Cele mai mari sume plătite pentru un loc de parcare au fost în zona Griviţei – Mircea cel Bătrân, unde s-a licitat până la suma de 1.000 de lei. De asemenea, mai multe parcări din zona Vulturilor, Muncitorilor, Zorilor au fost închiriate locatarilor cu sume cuprinse între 700 şi 900 de lei, faţă de 156 de lei cât este preţul normal.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite