Braşov: Nunta pe motocicletă, la mare modă în Braşov / UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Nunta pe motocicletă, la mare modă în Braşov / UPDATE
Braşov: Nunta pe motocicletă, la mare modă în Braşov / UPDATE

Două cupluri care şi-au unit destinele, sâmbătă şi duminică, la Braşov, au ales au avut alaiuri pe două roţi. Pentru că cei patru însurăţei sunt pasionaţi de motociclete, alaiul mireselor a fost format exclusiv din nuntaşi pe două roţi. Vezi aici FOTOGALERIA!

Chiar dacă mireasa de  ieri nu a vrut să urce pe motor, alaiul ce a urmat-o a fost unul impresionant, lăsând cu gura căscată trecătorii. „Adi şi Magda sunt prieteni de-ai noştri, motociclişti, şi sutem alături de ei la acest eveniment important din viaţa lor. Ne-am adunat aici în jur de 25 de motociclişti. Şi eu am avut parte de o asemenea paradă la nunta mea, anul trecut“, a spus Florin Enăchescu, organizatorul paradei.

Adrian şi Magda Cojocaru s-au cunoscut acum cinci luni şi au decis să-şi pună pirostriile. Cei care au ţinut loc de Cupidon au fost chiar actualii lor naşi. Tinerii au decis că iubirea e prea mare ca să nu fie încununată de o petrecere de nuntă, alături de toţi cei care-i iubesc şi alături de camarazii de motocicletă.

Nuntă originală


Foarte mulţi dintre prietenii mirelui s-au arătat încântaţi că, în sfârşit, rebelul Adi şi-a găsit mireasă, pe Magda, o coafeză foarte talentată. Mirele este profesor de sport şi tocmai de aceea pasiunea lui pentru motoare este uneori dusă la extrem. Chiar şi maşina lui are o notă foarte personală, fiind tunată după ultima modă. „Această paradă este modul nostru de a ne individualiza nunta. Practic, aşa ştii că e nunta ta şi nu e una ca oricare alta, îi dai o notă personală. Cam aceasta este diferenţa dintre nunta noastră şi cea tradiţională“, a declarat mirele. Şi Magda a fost „virusată“ de Adi şi e la fel de pasionată de motocilete. „Nu sunt motociclistă, dar mi se pare foarte interesant ceea ce se întâmplă. Sunt foarte fericită“ a spus Magda.

A şasea nuntă motorizată


De paradă s-a ocupat un prieten de-al mireului, care a mobilizat toată gaşca. Camarazii şi-au urat „Asfalt uscat!“ şi au pornit parada bucuriei pentru Adrian şi mireasa lui. Cu motocilete împodobite de alai, bikerii au făcut un tur de pe strada Verii până la Primărie, unde, în faţa ofiţerului de stare civilă, cei doi însurăţei nonconformişti au spus „Da“.
Nunta motorizată a Magdei şi a lui Adrain Cojocaru a fost cea de-a şasea din Braşov de acest gen.

Traseu punctual

Pentru a evita haosul din trafic, motocicliştii îşi pregătesc parada cu câteva zile înainte. „Suntem foarte organizaţi, chiar dacă pare ceva spontan. Eu, ca şi organizator ştiu dinainte traseul, care este calculat la secundele de la semafor. Pentru a ne putea menţine în coloană ne calculăm timpii şi alegem cele mai bune trasee“, a mai spus Enăchescu. De obicei, autoturismele din trafic se alătură bucuriei bikerilor şi încep să claxoneze la unison cu ei.

 „O astfel de paradă cu motociletele face cât o limizină sau cât trei caleşti cu cai, aşa cum visează fetele conservatoare“, Florin Enăchescu, organizator.

Dublă nuntă cu motoare

Sâmbătă, alţi doi tineri cel puţin la fel de nonconformişti, Ionel şi Mihaela Chiujdea, au venit la Starea Civilă călare pe motocicletă. Cei doi au fost conducătorii unui alai de motoare gălăgioase, iar înainte de a spune „Da“i au făcut un tur al Braşovului, în admiraţia trecătorilor curioşi.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite