Trupa olandeză BZN vine la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

După succesul avut la Sibiu în luna decembrie a anului trecut, soliştii formaţiei, Jan Keizer şi Anny Schilder, revin în România cu show-ul „BZN Best of". La începutul lunii iunie cei doi, însoţiţi de alţi opt muzicieni, vor susţine două recitaluri de excepţie: pe 4 iunie la Braşov, la Patinoarul Olimpic şi pe 6 iunie la Iaşi, la Sala Polivalentă.

Concertul va ţine două ore, timp în care toţi cei prezenţi se vor întoarce în timp, în anii'70-'80, pe ritmurilor melodiilor „Blue eyes, blue eyes", „Dance dance" sau „Mon amour".

BZN este unul dintre cele mai populare nume ale muzicii europene din anii '70-'80. Trupa s-a lansat în 1966 sub titulatura de Band Zonder Naam (Trupa fara Nume), Jan Keizer şi Anny Schilder fiind cele două voci de aur ale trupei.

BZN are în spate peste 40 de ani de carieră muzicală, timp în care a lansat pe piaţă peste 40 de albume şi mai mult de 400 de melodii. În perioada '70-'80 concurau pe scenele lumii cu ABBA, Beatles, Rolling Stone sau Pink Floyd. Trupa a suferit de-a lungul anilor modificări, atât ca gen muzical abordat cât şi ca şi componenţă. Cel mai are succe l-a înregistrat în formula cu Anny Schilder co-solist, alături de Jan Keizer.

Biletele pentru spectacol se pun în vanzare online pe bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si concertbzn.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite