Trupa Hi-Q concertează diseară, în Tequila Bowling din Braşov (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana, Florin şi Mihai vor cânta diseară, în Tequila Bowling
Dana, Florin şi Mihai vor cânta diseară, în Tequila Bowling

Odată cu revenirea în formula iniţială - Dana, Florin şi Mihai din trupa Hi-Q au plecat într-un turneu naţional, intitulat „Încă o dată", pe care au ales să-l încheie la Braşov. Cei trei vor concerta diseară, de la ora 23.00, în Tequila Bowling. 

Dana, Florin şi Mihai abia aşteptau să revină în concert, la Braşov.Ideea de a porni într-un turneu prin ţară le-a venit imediat după succesul de care s-au bucurat odată ce au lansat, la Europa FM, piesa „Încă o dată“.

Diseară veţi putea asculta atât noua piesă, cât şi cele mai îndrăgite melodii ale trupei Hi-Q. Pe scenă vor urca, de fapt, nouă persoane: 5 instrumentişti, două fete care îi vor susţine vocal, Dana, Florin şi Mihai. „Acum ne aflăm în formula completă. De-a lungul celor şapte ani, băieţii au adunat experienţă, au investit în timp şi în oameni şi au pus bazele unui brand solid. Pe tot parcursul acestor ani, pentru mine a lipsit ceva din punct de vedere profesional, iar de când ne-am reunit am realizat că Mihai şi Florin au fost elementele care au stat la baza liniştii mele. În acest moment, Hi-Q se află în cea mai bună formulă, mărturiseşte Dana Nălbaru.

Concert special

Concertul din această seară va fi împărţit în două părţi. În prima parte, Dana, Mihai şi Florin vor reinterpreta melodii lente celebre, iar în cea de-a doua parte vor interpreta melodii ritmate astfel încât toţi se vor ridica în picioare şi vor cânta alături de ei. „Am ales să încheiem turneul la Braşov pentru că aici ne-am format ca trupă, acum aproape 15 ani. Albumul sperăm să-l lansăm la finalul anului viitor. Cred că va fi mai mult o compitaţie care să cumprindă o mare parte din melodiile pe care le-am scos până acum“, a promis Florin Grozea.

Condiţiile meteo nefavorabile l-au împiedicat pe Mihai Sturzu să ajungă la conferinţa de presă de astăzi, însă promite că nu va lipsi la concertul de diseară.

Biletul de intrare la concert costă 20 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite