Trei hoţi de oglinzi retrovizoare au fost prinşi de poliţiştii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspecţii, doi tineri din Bucureşti şi unul din Prahova, au fost reţinuţi aseară, după ce poliţiştii au oprit, în trafic, autoturismul cu care se deplasau suspecţii.

Oamenii legii au acţionat în baza unor informaţii şi au oprit autoturismul pe strada Independenţei din Braşov. La verificarea portbagajului maşinii, poliţiştii au găsit sub tapiţeria aripilor interioare 21 de oglinzi retrovizoare, majoritatea provenind de la autoturisme marca BMW.

„Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că cele trei persoane sunt suspecte în cazurile de furturi oglinzi retrovizoare, de la două autoturisme parcate, pe străzile Pârâului și 13 Decembrie, din municipiul Brașov, furturi comise înainte de depistare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Cei trei suspecţi, Daniel I, de 26 de ani, din Prahova, şi Silviu O.,de 24 de ani, şi Daniel G., de 24 de ani, ambii din Bucureşti, au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de azi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de furt calificat. Cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite