Trei braşoveni, sancţionaţi la meciul F.C. Braşov – Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei au fost amendaţi, ieri, de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista" Braşov. Printre cei sancţionaţi se numără şi un adolescent de 16 ani.

Potrivit reprezentanţilor Grupării de Jandarmi,  A.G.  de 24 ani şi T.R.C. de 16 ani, ambii suporteri ai echipei F.C. Braşov, au intrat în incinta arenei sportive, folosindu-se de documente de acces care nu le aparţineau şi care puteau fi utilizate doar de către titulari. Celor doi li s-a aplicat câte o sancţiune contravenţională, în cuantum de 250 de lei.

De asemenea, P.A. de 17 ani, suporter al echipei F.C. Braşov, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei, conform art. 20, lit. a din Legea 4 / 2008, pentru pătrundere în incinta arenei sportive, fără a deţine documente de acces. Contravenientul  a fost depistat de jandarmi după ce a pătruns în incinta arenei sportive sub pretextul că este însoţitorul unei persoane cu dizabilitate locomotorie", a precizat maiorul Gheorghe Costinel Ţarcă, ofiţer de relaţii publice în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista" Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite