Traian Băsescu a petrecut Revelionul la un restaurant din Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful statului a ajuns în staţiunea montană încă de vineri, împreună cu soţia sa, şi a fost cazat, ca de fiecare dată, la vila de protocol.

Şeful statului a petrecut trecerea dintre ani la restaurantul Mioriţa, alături de familie, dar şi de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, preşedintele Senatului, Vasile Blaga şi ministrul Dezvoltării, Elena Udrea.

Mesajul preşedintelui Băsescu: "Să rămânem optimişti în 2012, să credem că românii sunt cea mai importantă valoare a României"

În ultima zi a anului 2011, preşedintele a adresat concetăţenilor săi un mesaj oficial în care a apreciat că românii pot fi mândri că, „printr-un amplu efort naţional", au depăşit împreună dificultăţile anului 2011.

 „Îmi doresc ca anul 2012 să reînvie în sufletele noastre optimismul şi credinţa că putem reuşi rămânând solidari cu destinul naţiunii din care facem parte. Cea mai importantă valoare a României sunt oamenii, iar românii au nevoie, mai mult ca oricând, să ştie şi să creadă că prin propriile forţe pot crea o Românie modernă şi performantă, aşa cum şi-o doresc", a transmis Traian Băsescu.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite