Braşov: Traficul pe DN1A este blocat până la noi ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Traficul pe DN1A este blocat până la noi ordine
Braşov: Traficul pe DN1A este blocat până la noi ordine

Traficul este blocat în continuare pe Drumul Naţional 1A pentru că opreţiunea de scoatere a autotrenului militar al MApN, care a căzut zilele trecute în râpa dintre Săcele şi Cheia a fost îngreunată de ploaie, care a dus la alunecarea camionului cu buldoexcavator de aproape 20 de tone.

Într-un final, după repetate eforturi, specialiştii Batalionului Tehnic detaşat de la Bucureşti au reuşit să scoată trailerul, dar în acest moment acţinea continuă cu repararea defecţiunilor tehnice ce fac imposibilă transferarea autotrenului pe platformă, pentru a fi transportat. “L-am scos pe marginea drumului, dar sunt nişte defecţiuni tehnice care vor prelungi acţiunea”, a spus lt. col. Nicolae Uszkai, putrătorul de cuvânt al Brigadei II Vânători de Munte “Sarmisegetuza”. Cel de-al doilea camion, care aparţine instituţiei militare braşovene va  fi scos din râpă în funcţie de cât de repede se vor finaliza defecţiunile tehnice ale trailerului.

Deşi specialiştii din Bucureşti au ajuns la faţa locului încă de la primele ore ale dimineţii cu un autotractor şenilat, acţiunea s-a prelungit până la această oră.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite