Trafic de coşmar pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul de DN1 se desfăşoară cu dificultate în staţiunile de pe Valea Prahovei, după ce mii de turişti şi-au încheiat minivacanţa de Revelion şi se întorc acasă.

Încă de la ora 11.30, poliţiştii de la Circulaţie din Braşov au făcut filtre la ieşirea din oraş şi au deviat circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei,  pe DN1 A, Săcele-Cheia-Ploieşti, spre marea nemulţumire a şoferilor.

image

„Am luat decizia de a devia traficul fiindcă Valea Prahovei este foarte aglomerată şi se pot produce ambuteiaje. Unii şoferi înţeleg că trebuie să folosească ruta alternativă, alţii nu", a spus şeful Poliţiei Rutiere Braşov, comisarul şef Claudiu Tămârjan.

image

„Am plecat din Predeal şi trebuie să ajung la Giurgiu. Drumul îl fac în mod normal în două ore, dar la cum văd eu că este trafcul, cred că o sa fac pe puţin 4-5 ore", a spus Iulian Gogoaşă.

image

„Am plecat mai devreme de la hotel în speranţa că poate voi reuşi să evit aglomeraţia. În Predeal, nu am avut probleme cu traficul, dar acum, la ieşire, este de groază. O să fac câteva ore bune până la Bucureşti", a spus un alt şofer, Marian Soare.  

image

Şi şoferii care şi-au petrecut vacanţa în zona Bran-Moieciu au fost sfătuiţi de poliţişti să circule pe DN73 Braşov - Piteşti, apoi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN73A, Râşnov - Predeal cu DN1 traficul se desfăşoară cu mare dificultate.

image

De asemenea, începând cu ora 14.00, traficul rutier pe DN1E dinspre Braşov către Poiana Braşov a fost restricţionat, din cauza numărului extrem de mare de autovehicule aflate pe raza staţiunii. Restricţia a fost ridicată după aproximativ o oră.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite