Braşov: Trabantiştii se întâlnesc la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Trabantiştii se întâlnesc la Râşnov
Braşov: Trabantiştii se întâlnesc la Râşnov

În perioada 24-26 iulie, pe traseul Braşov – Râşnov va avea loc întâlnirea Trabi Club Autocrono. Toţi cei îndrăgostiţi de micile autoturisme au ocazia să vadă, în acest weekend, cele mai frumoase Trabanturi.

Cei care au dorit să participe la acest eveniment au completat din timp formulare de înscriere şi au plătit o taxă de participare de 50 de lei. Achitând acestă sumă de bani, ei beneficiază de anumite privilegii: cazare la cort, o masă inclusă şi un cadou surpriză.

Vineri, prima zi a întrunirii trabantiştilor le oferă celor prezenţi posibilitatea de a urmări, de la ora 20.00 un film care cuprinde secvenţe cu întâlnirile din anii precedenţi. Evenimentul în sine va debuta sâmbătă dimineaţa, cu o defilare a trabantiştilor, care va avea loc de la ora 10.00, pe traseul Râşnov - Piaţa Sfatului. Două ore mai târziu se va da startul paradei care va avea loc pe traseul Poiana Braşov - Râşnov. La sfârşitul zilei sunt programate diferite activităţi recreative în jurul focului de tabără şi se va pregăti un gustos gulyas, din care pot gusta toţi participanţii. Competiţia va continua şi duminică. Dimineaţa, de la ora 9.30 va avea loc un concurs surpriză, iar la ora 11.00 va avea loc festivitatea de premiere. În luna septembrie pasionaţii, vor organiza o nouă întâlnire a trabantiştilor, la Baraolt.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite