Toronto Pictures a început filmările pentru un documentar de promovare a judeţului Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Toronto Pictures Inc." şi „Adhara Properties Inc.", companiile de film fondate de regizorul Bruno Pischiutta şi producătorul Daria Trifu, au început producţia documentarului de lung metraj cu scopul de a promova oraşul Braşov.

Producătorul Daria Trif şi-a dorit foarte mult să poată realiza un film documentar despre frumuseţile oraşului în care s-a născut. Acum este bucuroasă că visul ei va deveni, în curând, realitate.Primele două zile ale producţiei au inclus filmări la Cetatea Braşovului, unde a avut loc Festivalul Medieval, dar şi la „Parada Junilor", care are loc în fiecare an în Duminica Tomii.

VEZI ACII CE A DECLARAT PRODUCĂTOAREA DE FILM

Titlul de lucru al documentarului este „Basov feature documentary" şi va avea o durată finală de 90 de minute. Filmul va releva frumuseţile oraşului, de la arhitectură, artă, până la tradiţii şi va aduce în atenţia comunităţii internaţionale posibilitatea dezvoltării cinematografice a oraşului. Documentarul va fi produs atât în limba română cât şi în engleză şi se va califica pentru a fi nominalizat la următoarea ediţie a Academy Awards.

„Basov feature documentary" o să conţină interviuri cu personalităţi ale oraşului, dar şi cu o mare parte din actorii internaţionali care au roluri importante în filmul „Abused in America“, care vor ajunge în curând la Braşov pentru a începe filmările.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE FILMUL „ABUSED IN AMERICA“, CARE SE VA FILMA LA BRAŞOV

Producţia documentarului „Brasov feature documentary" şi a filmului artistic „Abused in America" în Braşov, sunt doar două dintre proiecţiile în derulare ale regizorului Bruno Pischiutta şi a producătorului Daria Trifu care vizează oraşul de la poalele Tâmpei.

Împreună cu echipa de români cu care lucrează, vor deschide „Brasov Film Center" pentru talentele din România dar şi din străinătate şi „Brasov International Film Festival & Market", festival ce va atrage la Braşov comunitatea internaţională de producţie de film dar şi media internaţională. Festivalul va fi inaugurat anul viitor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite