Topul imobilelor scoase la vânzare de bănci, în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea unităţilor bancare au trecut la executarea silită pe bandă rulantă a datornicilor. Apartamentele cu trei camere, pentru care românii şi-au pierdut interesul odată ce s-au resimţit primele efecte ale crizei, sunt scoase la vânzare de bănci cu preţuri cuprinse între 50 şi 90 de mii de euro

După apariţia crizei, foarte mulţi braşoveni care au apelat la împrumuturi bancare ipotecare nu au mai putut să îşi achite ratele. Drept urmare, pentru a-şi recupera măcar o parte din sumele acordate, băncile au trecut la executarea silită a imobilelor pentru care au fost contractate împrumuturile şi le scot la vânzare.

Apartamentele, în competiţie cu casele

Apartamentele cu trei camere, pentru care românii şi-au pierdut interesul odată ce s-au resimţit primele efecte ale crizei, sunt scoase la vânzare de bănci cu preţuri cuprinse între 50 şi 90 de mii de euro, în funcţie de vechime şi de îmbunătăţiri. Un astfel de imobil, cu trei camere, două băi, terasă şi parcare, la etajul şase din opt, situat în complexul rezidenţial Avantgarden 1 construit în 2008, a fost scos la vânzare de Banca Transilvania cu 88.100 de euro.  

Evident, apartametele „ceauşiste" pot fi achiziţionate la preţuri mai mici. Un imobil de 65 de metri pătraţi, într-o clădire ridicată în anii '70, a fost scos la vânzare cu 58.400 de euro. Este vorba despre un apartament cu trei camere, două băi şi balcon, cu toate îmbunătăţirile şi cu dependinţe, situat în cartierul Astra, pe strada Alexandru cel Bun.

Clienţii care îşi doresc o casă în Braşov trebuie să scoată din buzuar aproximativ 100.000 de euro. Cu toate acestea, reprezentanţii băncilor spun că reuşesc să vândă în primul rând garsonierele şi apartamentele mici, pentru că celelalte imobile nu prezintă interes.

Aflaţi mai multe ponturi imobiliare din săptămânalul ADS Braşov, care apare joi la chioşcuri.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite