Topul celor mai periculoşi infractori din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lista neagră a oamenilor legii figurează mai mulţi infractori care trebuie să ajungă după gratii. Pe site-ul IPJ Braşov, la rubrica „Urmăriţi/Dispăruţi" sunt 39 de persoane urmărite şi două persoane dispărute, printre care şi celebra Elodia Ghinescu.

Poliţiştii braşoveni caută, de ani de zile, 39 de persoane, date în urmărire după ce au comis fapte grave, cu violenţă, începând de la omor deosebit de grav până la  tâlhărie, trafic de minori sau trafic de persoane. 

În topul celor mai căutaţi infractori, care figurează la rubrica „Urmăriţi" a Poliţiei Braşov, se află un bărbat de 37 de ani, Adrian Ene. Individiul este căutat de poliţişti după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 17 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav. Bărbatul este singurul braşovean căutat pentru omor.

Pe locul doi se situează patru braşoveni care au săvârşit infracţiuni cu violenţă. Pentru faptele comise, fiecare dintre ei a fost condamnat la câte 7 ani închisoare. Vasilica Luca, 26 de ani, Mihai Iosif Bălan, 30 de ani şi Ovidiu Adrian Sbirnea, 26 de ani, au fost condamnaţi pentru tâlhărie, iar Andrei-Nicolae Cîmpeanu, 23 de ani, a fost condamnat pentru trafic de minori.

Poliţia caută şi violatori

Următoarea poziţie în topul urmăriţilor figurează trei braşoveni, condamnaţi, fiecare, la câte 6 ani de închisoare. Iordache Ciurar, 30 de ani, a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de trafic de persoane, iar Dorel Dumitru Honor, de 35 de ani, şi Daniel Sevin Burlacu, de 40 de ani, au primit câte 6 ani închisoare, după ce judecătorii au stabilit că se fac vinovaţi pentru comiterea infracţiunii de viol.

Celelalte persoane care se află pe lista Urmăriţilor au primit pedepse mai mici, începând de la 1 an şi până la 5 ani de închisoare. Această ultimă pedeapsă a primit-o un braşovean de 29 de ani, Wilhelm-Patrick Theil, pentru trecerea frauduloasă a frontierei. Printre urmăriţi se mai află şi câţiva braşoveni căutaţi pentru punerea în executare a unor mandate de arestare preventivă emise de instanţe.

Doar două persoane sunt dispărute

La categoria Dispăruţi, pe site-ul IPJ Braşov se află doar două persoane, respectiv două femei. Una dintre ele este celebra avocată Elodia Ghinescu, dispărută în data de 30 august 2007. Cea de-a doua persoană căutată este o tânără din Făgăraş, Mădălina Vîrtan, care la data dispariţiei avea 21 de ani. Până în prezent, niciuna dintre aceste persoane nu a fost găsită de oamenii legii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite