Toaletă de informare turistică, lângă Primăria Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de Informare va fi amplasat lângă Primăria Braşov, Foto: Talida Bendriş
Centrul de Informare va fi amplasat lângă Primăria Braşov, Foto: Talida Bendriş

Toaleta din Parcul Titulescu, aflată în vecinătatea Primăriei, va fi modernizată şi tot aici se va construi şi un centru de informare turistică. Lucrările vor fi gata la sfârşitul lunii iulie.

Consiliul Local a aprobat, azi, un contract de asociere între municipalitate  şi o firmă privată, care are ca obiect amenajarea unui centru de informare turistică prin reamenajarea toaletei publice aflate în vecinătatea Parcului Titulescu.

„În prezent toaleta publică este funcţională, dar necesită lucrări de reparaţii curente astfel încât să fie adusă la standarde moderne aşa cum este necesar pentru Municipiul Braşov, oraş vizitat anual de numeroşi turişti. Obiectul asocierii urmăreşte atât reabilitarea toaletei publice existente prin schimbarea parţială a finisajelor, instalaţiilor şi a obiectelor sanitare cât şi închiderea volumetrică prin construirea unui spaţiu destinat a avea funcţiunea de centru de informare turistică", se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre a Consiliului Local.

Asocierea este pe o durată de 20 de ani, iar valoarea investiţiei se ridică la 100.000 de lei. Conform contractului, 75% din încasări vor reveni firmei, iar restul de 25% municipalităţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite