Braşov: Poli Timişoara dă 1,5 milioane de euro pentru Roman şi Sburlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Poli Timişoara dă 1,5 milioane de euro pentru Roman şi Sburlea
Braşov: Poli Timişoara dă 1,5 milioane de euro pentru Roman şi Sburlea

Interesul echipei Poli Timişoara pentru achiziţionarea jucătorilor braşoveni Mihai Roman şi Sabrin Sburlea s-a accentuat.

Astfel, patronul bănăţenilor vrea să-şi întărească echipa în perspectiva partidelor din grupele Europa League. Acesta a înaintat o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru achiziţionarea celor doi fotbalişti.

„Le-am făcut celor de la Braşov o propunere şi aşteptăm zilele acestea răspunsul lor. Ne dorim să-i aducem pe Sburlea şi Roman la Timişoara, dar totul depinde acum de conducătorii de la Braşov. Nu avem nici noi bani de aruncat pe fereastră şi ştim că FC Braşov nu-i va ceda atât de uşor pe cei doi“, a declarat patronul echipei timişorene, Marian Iancu.

Totodată, se pare că, pe lângă cele 1,5 milioane de euro pe care Poli pare dispusă să le ofere, braşovenii vor primi şi un anumit procent dintr-un transfer ulterior al celor doi „stegari“.

Însă, este greu de crezut că preşedintele Dinu Gheorghe îi va ceda atât de uşor pe Roman şi Sburlea la Timişoara. În urmă cu câteva zile, oficialii braşoveni cereau 2 milioane de euro numai pentru Roman. Mai mult, antrenorul „galben-negrilor“, Viorel Moldovan, a ameninţat că va părăsi gruparea de la poalele Tâmpei în cazul în care echipa va fi slăbită. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite