Braşov: Răzvan Lucescu: „Meciul cu Poli Timişoara este vital”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui FC Braşov se află în faţa ultimului test pe care îl va susţine în calitate de antrenor al „stegarilor”. Datorită acestui aspect, Lucescu jr va aborda partida cu Poli Timişoara cu o ambiţie suplimentară, dorindu-şi enorm victoria în duelul cu bănăţenii. FC Braşov este invincibilă pe propriul teren, fiind, alături de CFR Cluj, singura combatantă care nu a pierdut niciun meci acasă.

Vom întâlni un adversar foarte bun, cu un lot puternic şi jucători de certă valoare. Au avut şi ei probleme în ultima perioadă şi nu mai au acea prospeţime în joc. Cele şase puncte pe care trebuie să le primească de la TAS pot constitui o grijă pentru ei, în sensul că este posibil să aibă un oarecare disconfort psihologic. Noi suntem hotărâţi să facem un meci mare şi să ne adjudecăm victoria. Avem mai multe motive pentru care ne dorim cele trei puncte. În primul rând, este ultimul joc pentru Bogdan Stelea şi ne dorim să-i facem o surpriză plăcută. Apoi, şi eu îmi vreau enorm să plec de la Braşov cu o victorie în palmares. Nu în ultimul rând, trebuie să dăm totul pe teren întrucât mai avem şanse, chiar dacă sunt minime, să prindem cupele europene. Toată echipa este conectată la acest meci”, a subliniat Lucescu jr, care nu-i va putea folosi la confruntarea cu Poli Timişoara pe Rui Duarte, Mugurel Buga, Ionuţ Voicu şi Romeo Surdu.

Reîntâlnire emoţionantă


Răzvan Lucescu a vorbit şi despre revederea cu „galben-negri”, la revenirea din Lituania. „Au fost momente emoţionante, fiindcă îmi era foarte dor de ei. S-au legat relaţii strânse de prietenie între noi şi îmi va fi greu să mă despart de ei. Ne-am reîntâlnit la nunta maseurului şi am petrecut clipe unice. Am văzut şi în privirile lor o stare de bucurie şi m-am simţit mulţumit în acele momente. Am demonstrat că suntem un grup unit şi vom păstra legătura chiar dacă vom avea drumuri separate”, a conchis Lucescu. 

FC Braşov, o bilă albă


Selecţionerul a făcut referire şi la cele două sezoane petrecute la FC Braşov, declarându-se mulţumit de activitatea lui la clubul de la poalele Tâmpei: „Ţinând cont că am ajuns din liga secundă să ne luptăm pentru un loc în cupele europene, nu pot fi decât mulţumit. Însă, băieţii au principalul merit în realizarea acestor performanţe. Eu am fost alături de ei şi am făcut tot posibilul să le implementez o mentalitate de învingător

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite