Tentativă de tâlhărie în autobuzul 35

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă de 20 de ani a devenit ţinta unor hoţi, care au vrut să-i fure toate bunurile pe care le avea în geantă. Din fericire, tânăra a apucat să sune la 112 şi astfel, suspecţii au fost prinşi de poliţişti.

Incidentul s-a petrecut aseară, în autobuzul RAT care circulă pe linia 35. O tânără studentă a devenit ţina unor hoţi, care au încercat să-i fure tinerei banii şi mai multe bunuri pe care le avea în geantă. Un jandarm, care se afla şi el în autobuz şi a văzut ce se întâmplă a intervent, dar suspecţii, un bărbat şi o femeie, au devenit agresivi. Studenta a profitat de moment şi a sunat la 112.

„O patrulă a secției 4 Poliţie s-a deplasat imediat pe traseul autobuzului respectiv, pe care l-au oprit, după care i-au identificat și reținut pe suspecții în acest caz, V.Sofia,38 ani și P.Mihai,38 ani, ambii urmând a fi prezentați azi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite