Braşov: Cerbul de Aur va fi difuzat de Balkanika Music Television

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cerbul de Aur va fi difuzat de Balkanika Music Television
Braşov: Cerbul de Aur va fi difuzat de Balkanika Music Television

Concursul Cerbul de Aur 2009 va fi difuzat în acest an, în premieră, de Balkanika Music Television, o televiziune care emite în Albania, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia, Croaţia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia şi România.

Televiziunea Română a semnat un contract cu Balkanika Music Television şi a făcut posibil ca, alături de români, concurenţii care vor urca pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov să poată fi urmăriţi şi de albanezi, bulgari, macedoneni, sloveni, sârbi, croaţi, muntenegreni, kosovari şi bosniaci. Balkanika este o televiziune care emite în Albania, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia, Croaţia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia şi România, transmite Societatea Română de Televiziune (SRTv).

Şi pe TVR Internaţional

Totodată, ediţia din acest an a Festivalului Cerbul de Aur, care se va desfăşura în perioada 2 - 7 septembrie, la Braşov, va fi difuzată integral pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional. TVR Internaţional, care va difuza, de asemenea, Festivalul Cerbul de Aur, este recepţionat în Europa, Nordul Africii, Orientul Mijlociu, SUA, Canada, Australia şi Noua Zeelandă.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite