Teddy, un cocker blând din Braşov, are nevoie de un cămin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trist si cu privirea pierdută pentru că a fost părăsit de stăpân! Aşa arată Teddy, un mix de cocker cu setter, de cinci ani, care are nevoie urgentă de un cămin şi de stăpâni iubitori. 

Câinele a fost abandonat la Târgul de adopţii de câini şi pisici, organizat de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor A.N.U Animals Needs Us Braşov, pe 12 martie.Teddy este foarte cuminte, îi plac foarte mult copiii, merge la pas în lesă şi este învăţat să-şi facă nevoile afară, dar momentan, în urma şocului emoţional pe care l-a suferit, nu trebuie lăsat foarte mult timp singur.

image

„Un domn bine îmbrăcat cu un căţel frumos şi ascultător a intrat mândru pe poarta cabinetului veterinar, a salutat respectuos, a aruncat o privire în ţarcul cu puiuţi de câine, apoi căuta cu privirea pe cineva ca să întrebe ceva. Bărbatul a întrebat colegii mei cum poate proceda, pentru că vrea să dea spre adopţie câinele blând pe care îl avea în lesă. Mare ne-a fost uimirea când ne-a spus că este al părinţilor lui, că ei sunt prea bătrâni şi că nu mai pot avea grijă de Teddy. În plus, el a mai spus că nu îl poate ţine pentru că nevasta lui a născut şi că în cazul în care nu îl adoptă nimeni, îi va da drumul pe câmp, în drum spre Apaţa. Aşa că l-am luat noi, voluntarii", a scris Alina Ghica, unul dintre voluntarii Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Braşov.

De atunci a început calvarul pentru Teddy. Stăpânul său „a plecat fără să privească înapoi, lăsându-l pe Teddy în mana unui străin, cu privirea aţintită după el şi cu ochii aproape în lacrimi, neştiind ce a făcut rău, ca să fie  abandonat“. De când a fost abandonat, Teddy nu a mâncat mai nimic şi încă plânge după casa lui.

Acum, câinele stă acum la cineva care nu-i poate oferi prea multe condiţii, fiindcă are deja patru câini şi opt pisici.

Cine poate să ofere un cămin blândului animal sau măcar o cazare temporară este rugat să sune la numerele de telefon 0741 976 027 sau 0727 209 291 (Alina Ghica).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite