Braşov: Ana Lucescu: „Tata se simte mai bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ana Lucescu: „Tata se simte mai bine”
Braşov: Ana Lucescu: „Tata se simte mai bine”

Alertată de starea de sănătate a lui Mircea Lucescu, cel care a suferit un preinfarct şi a fost operat de urgenţă în cursul nopţii, familia Lucescu a plecat spre Ucraina, acolo unde a fost operat „Il Luce”.

Extrem de afectat de acest eveniment, fiul lui Mircea Lucescu, Răzvan, nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect. Acesta a preferat să o lase pe soţia Ana să vorbească despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu.

Am plecat în grabă spre Ucraina, toată familia. Suntem alertaţi, întrucât nu ştim exact ceea ce s-a întâmplat. Am înţeles că s-a simţit rău în ultimele 24 de ore şi a acuzat o stare avansată de oboseală. În cursul serii de miercuri i s-a făcut rău, a acuzat dureri toracice şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală urgentă. Starea lui este stabilă în momentul de faţă şi chiar am înţeles că este conştient. El pune foarte mult suflet în ceea ce face şi câteodată este prea dedicat meseriei, se consumă enorm. Medicii i-au recomandat tot timpul să fie mai liniştit”, a subliniat soţia lui Răzvan Lucescu, Ana.


La întoarcerea la Doneţk din Elveţia, unde a fost în cantonament cu Sahtior, lui Mircea Lucescu i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la spital, unde a fost operat de urgenţă!

Patronul lui Sahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a trimis o echipă medicală de la Kiev, iar Mircea Lucescu a fost operat pe cord în jurul orei 03:00 dimineaţa.

Mircea Lucescu a acuzat dureri în zona toracică încă din timpul cantonamentului din Austria, la sosirea în Ucraina starea lui s-a agravat. Ahmetov i-a fost alături lui Il Luce pe toată perioada operaţiei şi după. Familia lui Lucescu se află în drum spre Doneţk.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite