Târgul Slow Food revine la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul Braşov
Foto. Adevărul Braşov

Târgul Slow Food „Roadele Pământului" revine cu o ediţie specială,  dinaintea Paştelui Catolic, între 6 şi 7 aprilie, în Piaţa Sfatului din Braşov. 

Organizatorii au pregătit o serie de specialităţi şi bunătăţuri. La târg participă 40 de producători din toată ţara, care le vor aduce braşovenilor, dar şi turiştilor din Piaţa Sfatului, produse pentru masa de sărbatori, precum drobul, coastele de miel umplute şi friptură de miel de la Rupea. Nu vor lipsi şi alte specialităţi din carne, brânzeturi, prăjituri şi pâine de casă, turtă dulce, produsele apicole, conserve, vin şi multe altele.

La aceasta ediţie vor fi şi produse inedite, cum ar fi zacusca cu şalău de Nil, după o reţetă egipteană, palinca tradiţională "Tramuta" de la Bihor, bere de ghimbir cu extract de mentă sau mandarine.

Următoarea ediţiei va fi dedicată Paştelui Ortodox şi va avea loc între 12-13 aprilie, în aceeasi locaţie. Piaţa este deschisă vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 10.00-16.00. În 2012, Târgul  „Roadele Pământului" se va desfăşura ca şi până acum, în ultimul week-end al fiecărei luni.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite