Târgul Slow Food revine în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la târg nu vor lipsi dulceţurile fine Foto.Asociaţia Roadele Pământului
De la târg nu vor lipsi dulceţurile fine Foto.Asociaţia Roadele Pământului

Târgul Slow Food „Roadele Pământului" are loc în acest weekend. În Piaţa Sfatului se vor afla 40 de mici producători din toată ţara, care, între orele 10.00-16.00, îşi vor întâmpina vizitatorii cu produse de cea mai buna calitate.

Vizitatorii vor putea găsi la târg preparate din carne de porc sau de vânat, brânzeturi din lapte de vacă, oaie sau de capră, pâine, turtă dulce, prăjituri de casă, vin, pălincă, ulei presat la rece, păstrăv afumat şi icre de păstrăv, produse apicole şi multe altele. Nu vor lipsi dulceţurile fine de nuci verzi, de trandafir sau chiar dulceţuri fără zahăr de căpşuni şi din flori de salcâm.

La târg se vor putea savura şi răcoritoarele naturale, precum suc de soc, compot rece de rabarbăr cu scorţişoară şi cuişoare, bragă sau suc de mere. În funcţie de dispoziţie, puteţi opta pentru o bere de ghimbir sau chiar un spriţ de vară.

Duminică, între orele 12.00-13.00, organizatorii au pregătit la standul propriu o degustare de siropuri naturale, diluate cu apă rece. „Veţi descoperi astfel variante noi de răcoritoare sănătoase, pe care să le alegeţi în locul sucurilor cu aditivi alimentari din comerţ.  Duminica aceasta, la Slow Food, veţi avea ocazia să gustaţi din siropurile de nuci verzi, de soc, de păpădie sau din muguri de brad şi să aflaţi totodată care sunt beneficiile acestora pentru sănătatea dumneavoastră. Toate aceste sortimente de siropuri le veţi putea cumpăra de la târg", spun organizatorii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite