Târg de locuri de muncă pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia studenţească Best Braşov va organiza, de miercuri până vineri, un târg de locuri de muncă pentru studenţii braşoveni, intitulat "Job shop 2010", unde aceştia au şansa să fie angajaţi pe perioada studenţiei, în principal cu program part-time.

Târgul, aflat la cea de-a 11-a ediţie, este organizat în Corpul E al Universităţii "Transilvania" Braşov, la eveniment urmând să participe zece firme care îşi vor depune ofertele.

Începând de luni, aproximativ 200 de studenţi şi-au depus online CV-urile într-o bază de date europeană a organizaţiei Best. CV-urile acestora pot fi accesate de companii din întreaga Europă, potrivit lui Andrei Moise, unul dintre organizatorii târgului.

"CV-urile depuse online vor fi vizualizate de companiile noastre partenere din întreaga Europă. Scopul acestui târg de joburi este de a facilita mobilitatea studenţilor şi a le da posibilitatea de a avea acces la locuri de muncă din companii care oferă programe speciale de pregătire pentru studenţi", a spus Moise, citat de Mediafax.

La târgul de la Braşov vor participa doar zece angajatori cu standuri de prezentare, deşi organizatorii au contactat mai multe firme. În principal, angajatorii caută agenţi de vânzări, ingineri sau specialişti IT, studenţi în anii terminali sau absolvenţi din ultimele promoţii.

Târgul va fi deschis între orele 09.00 şi 16.00, printre angajatori numărându-se Kronospan Braşov, Route 66, LMS, Continental Sibiu, Pentalog, Nokia şi Burda Comunications.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite