Târg de Industria Lemnului şi Silvicultură, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de Industria Lemnului şi Silvicultură ExpoWood, ajuns la cea de-a XI-a ediţie, se va desfăşura în perioada 12-15 mai, în Sala Roman.

În cadrul târgului se va lansa şi campania ,,Coroana sănătăţii şi a succesului" cu scopul de a atrage atenţia tuturor care lucrează cu lemnul asupra importanţei arborilor pentru sănătatea noastră şi mediul înconjurător.

Sala de Expoziţii Roman va găzdui 65 de firme din ţară şi 16 firme din străinătate şi anume din Austria, Germania, Cehia şi Ungaria. Pe o suprafaţă de 2500 mp vor fi expuse maşini şi utilaje pentru exploatări forestiere şi prelucrare primară a lemnului, tehnologie pentru producţia de mobilier, uşi, ferestre şi case din lemn, materiale de finisare şi de protecţie, scule şi aparate folosite de producătorii de mobilă.

Ediţia din acest an va avea un caracter profund tehnic, cu o înclinaţie către exploatare forestieră şi prelucrare primară. De asemenea, târgul se va contura în primul rând în jurul ofertelor de soluţii pentru protejarea pădurilor prin organizarea raţională a şantierelor de exploatare, utilizarea raţională a materialului lemnos şi crearea de noi surse de energie. De exemplu, firme din Austria vor prezenta instalaţii mobile de transport buşteni pe cablu, soluţii pentru crearea şi dezvoltarea sistemelor de producţie şi valorificare a energiei regenerabile.

Pe parcursul celor patru zile de târg vor fi prezentate diferite tipuri de cazane, gatere, scule, feronerii, profile de aluminiu, lacuri, vopsele, materiale de protecţie, maşini de ridicat şi manipulat, ferăstraie şi aparate de măsură.

Programul de vizitare este joi, vineri şi sâmbătă între orele 9.00 şi 19.00, iar duminică între orele 9.00 şi 14.00. Intrarea va fi gratuită.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite